Bli en ungdomsambassadör

Vi vet att det finns många människor som gör fantastiska saker inom områden som engagerar dem. Människor som vårt samhälle behöver för att göra världen bättre – riktiga eldsjälar. Vi vill hitta och hjälpa dig och din organisation som gör stor nytta i det lilla. Vi vill, tillsammans med våra organisationer, stödja de globala mål för hållbar utveckling som världens länder tagit fram för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030: Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att främja fred och rättvisa. Att lösa klimatkrisen.

Genom vårt skyltfönster sprids kunskap om din organisation. Genom One from All kan skolklasser och idrottsföreningar starta insamlingar till någon av de organisationer vi samarbetar med. Även privatpersoner kan förstås bidra. Företag och sponsorer stöttar One from All och därmed organisationerna både finansiellt och med tex utlåning av lokaler, utbildning med mera.

Transparens är en av våra ledstjärnor. Alla som donerar via One from All ska kunna följa sin gåva och se att den används på rätt sätt. Våra samarbetsorganisationer ser till detta genom tydlig rapportering som visar vart pengarna går.

Är din organisation en av våra framtida samarbetspartners? Vi ser fram emot din ansökan och att höra mer om ditt arbete.

Om er:
Kontaktinfo:
Adress: