One from All - det klimatsmarta insamlingsalternativet

One from All stöttar organisationer och eldsjälar som på olika sätt kämpar för att skapa en bättre värld. One from All grundades av Cornelia Eneroth 2018 och gör det möjligt för klasser, lag, föreningar och företag att samla in pengar och samtidigt göra gott. Vi på One from All tror att det finns en liten filantrop i oss alla.

Förutom att stödja våra utvalda organisationer är vår förhoppning att väcka ungdomars engagemang i sociala frågor.  Vi tar avstamp i de globala mål som FN:s organisation UNDP och världens länder tagit fram – den ambitiösa agendan för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030: Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att främja fred och rättvisa. Att lösa klimatkrisen. Vi tror att vi tillsammans kan göra stor skillnad. Alla människor är värda ett värdigt liv.

Personerna bakom One from All

Cornelia Eneroth och Mikaela Hincks är barndomsvännerna som, tack vare olika yrkesbakgrunder, nu tillsammans driver One from All i viljan att stödja eldsjälar som vill göra gott för andra.

Cornelia började sin karriär på Apple för att senare starta eget inom företagsutbildning- och utveckling. Hon har arbetat som ledare, föreläsare och utbildare – hela tiden med fokus på att lyfta andra.

Som anställd på ett av världens största flygbolag har Mikaela lång erfarenhet av välgörenhetsarbete över hela världen, med ett engagemang som räckt till att släpa många resväskor till behövande.

Cornelia och Mikaela har en stark tro på att de allra flesta vill hjälpa till att skapa en bättre värld. Med värme och humor arbetar de för att One from All ska kunna bidra till detta, och att alla känner sig trygga i vetskapen om att pengarna används på exakt det sätt som avses.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna med dina frågor, funderingar eller förslag. Vi nås enklast på e-post och telefon. Vi ser fram emot att höra av dig!

Cornelia Eneroth

E-post: cornelia@onefromall.se

Tel: +46 70 942 88 89

Mikaela Hincks

E-post: mikaela@onefromall.se

Tel: +46 70 315 88 06

One from All AB (svb) har särskild vinstutdelningsbegränsning, vilket är ett särskilt slag av privat aktiebolag. Företagsformen är tänkt för verksamheter som tidigare drivits i offentlig regi, till exempel företag som etableras i privat regi inom hälso- och sjukvårdssektorn. Reglerna syftar till att säkerställa att företagets vinst stannar kvar i företaget. För vår del innebär det att den vinst som görs, investeras i vår matchningsfond, det vill säga går tillbaka in i verksamheten. Pengar från matchningsfonden används för att vi ska kunna matcha de gåvor och insamlade medel som våra utvalda projekt får.