En Frisk Generation

En Frisk Generation erbjuder barnfamiljer kostnadsfria aktiviteter, där målet är att barn och vuxna ska bli mer aktiva tillsammans och arbetar hårt för målet att Sverige ska ha världens friskaste barn!

Läs mer om En Frisk Generation >

En Frisk Generation

En Frisk Generation

Bidra till en friskare framtid!

En Frisk Generation är inte en idrottsförening eller en klubb, inte kortsiktiga eller bara för barnen. En Frisk Generation och deras idé är enkel – att röra på sig tillsammans med familjen gör livet bättre för våra barn. De vill inspirera till en aktiv livsstil – rörelse handlar inte bara om idrott och sport utan även om friluftsliv och socialt umgänge i utomhusmiljöer.

100 kronor bidrar till utrustning och kläder, t ex träningströjor, mössor, vantar och annat som underlättar för barn att delta i både inom- och utomhusaktiviteter. Vi undanröjer de hinder som finns för att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

300 kronor bidrar till att samla flera familjer efter aktivitet kring en näringsrik måltid tillsammans. Att äta middag tillsammans och lära sig om hur maten kan bidra till ett bättre liv gör stor skillnad för många familjer.

500 kronor bidrar till att anordna aktiviteter som alla inte har möjlighet att prova. När några barn åker bort på lov är andra kvar hemma. En Frisk Generation vill ge dem möjlighet att prova på aktiviteter som väcker äventyrslust och rörelseglädje.