Samla pengar och gör världen bättre

Planerar ni en resa eller någon annan aktivitet och behöver samla in pengar? Vi tror att barn och ungdomar har en stark vilja att göra skillnad för andra. Att samtidigt tjäna pengar till kassan känns som en extra belöning.

Genom One from All kan din klass/skola eller din idrottsförening samla in pengar till er egen kassa. Istället för att ni säljer kakor eller strumpor så samlar ni in pengar till en organisation och gör världen lite bättre – samtidigt som ni får pengar till er kassa. Det är enkelt! Ni fyller i formuläret nedan och väljer vilken/vilka organisationer ni vill stötta och vips är ni igång. De insamlade pengarna fördelas mellan klassen/föreningen och den utvalda organisationen.

Där det är möjligt får klassen/föreningen vara med och skänka sin gåva till den utvalda organisationen. Därefter får eleverna löpande information om hur pengarna används. Information de kan dela med sig till alla som varit med och bidragit. Projekten är även lätta att följa på webbsidan och i sociala medier. Ladda gärna ner vår pdf och läs mer.

Starta din insamling här

Så här går det till: Välj ett eller fler av One from Alls godkända organisationer. Berätta vad ni samlar till – en resa, en aktivitet eller något annat. Ni får därefter ett underlag med information att ha med när ni samlar in pengarna. Ni tilldelas en egen insamlingsplats på vår webbsida, till vilken ni kan hänvisa de som vill stödja er insamling. Ni kan också få tryckt material. De pengar som klassen/föreningen samlat in nyckelmärks för den utvalda organisationen. Ni får 50% av de insamlade pengar och det det välgörande ändamålet får 50%.

Grundläggande info:
Kontaktinfo:
Adress: