Tjäna pengar och gör världen bättre - ett klimatsmart val!

Ett exempel på hur insamlade pengar gör nytta – här är det klass 8B som både hjälpt Project Nima och tjänat pengar till sin klasskassa. Win-win!

One from All hjälper klasser, lag och föreningar att tjäna pengar på ett klimatsmart sätt. Eftersom ingen produkt ska tillverkas, förpackas och transporteras minskas klimatavtrycket avsevärt. Istället för en produkt att sälja, väljer man en ideell organisation att samla pengar till.  Hela 50%  går till klassens/lagets kassa. Det är enkelt! Fyll i formuläret nedan och välj vilken organisationer ni vill stötta och vips är ni igång! De insamlade pengarna fördelas mellan klassen/föreningen och den utvalda organisationen.

Vi kan gärna komma och besöka er innan ni fattar beslut. Då kommer en av våra fantastiska ungdomsambassadörer för att träffa klassen/laget och berätta mer.

Där det är möjligt får klassen/laget vara med och skänka sin gåva till den utvalda organisationen. Därefter får eleverna löpande information om hur pengarna används. Information de kan dela med sig till alla som varit med och bidragit. Projekten är även lätta att följa på webbsidan och i sociala medier. Ladda gärna ner vår pdf och läs mer.

Intresseanmälan

Så här går det till: Fyll i era uppgifter nedan. Vi hjälper er att välja en organisation som passar just er om ni känner er osäkra. Berätta vad ni samlar till – en resa, en aktivitet eller något annat. Vi kontaktar er och ni får därefter ett underlag med information att ha med när ni samlar in pengarna. Ni tilldelas en egen insamlingsplats på vår webbsida, till vilken ni kan hänvisa de som vill stödja er insamling. Informationsblad, gåvobrev och diplom skapas också för er. De pengar som klassen/föreningen samlat in nyckelmärks för den utvalda organisationen. Ni får 50% av de insamlade pengarna!

Grundläggande info:
Kontaktinfo:
Adress: